Stål Kopbor Ø75mm til Nordtronic

Varenummer: 03187 rating stars

149,00 kr.

Leveringstid: 1 - 3 dage

Lager: På Lager

Fri Fragt over 1.000,-

Dansk Service og Lager

Hulsav konstrueret til hårdt arbejde under alt industrielt brug. Bi-metal i 38mm skæredybde. Leveres uden holder for hulsav M35PS.

Beskrivelse

Høj kvalitet hulsav fra Viking

Professionelle håndværker-save fremstillet i HSS Bi-metal M42 stål med 8% kobolt er designet til at håndtere selv de mest krævende arbejdsopgaver. Disse save er konstrueret til at skære gennem en bred vifte af materialer, hvilket gør dem yderst alsidige og praktiske i enhver værktøjskasse. Uanset om du arbejder med gipsplader, træ, lamineret træ, spånplader, kunststofplader, PVC eller forskellige metaller, vil disse save levere præcise og rene snit.

Deres særlige styrke ligger i evnen til at håndtere rustfrit stål, hvilket gør dem ideelle til projekter, der kræver ekstra holdbarhed og skærekraft. De er også perfekte til at lave præcise huller til SunFlux indbygningsspot, hvilket sikrer en nem og effektiv installation. Med Viking hulsav får du et værktøj, der ikke blot er pålideligt, men også utroligt holdbart, hvilket gør det til et uundværligt redskab for både professionelle håndværkere og seriøse gør-det-selv-entusiaster.

Dette værktøj er konstrueret til at modstå slitage fra hyppig brug, hvilket sikrer, at det bevarer sin skæreevne over tid. Den robuste konstruktion i M42 stål med kobolt gør, at savene kan modstå høje temperaturer og friktion, hvilket er afgørende for arbejde med hårde materialer. Dette betyder, at du kan stole på Viking kopbor til at klare selv de mest udfordrende opgaver uden at gå på kompromis med præcision eller effektivitet. Investeringen i dette værktøj er en investering i kvalitet, pålidelighed og lang levetid.

 

Professionelle håndværker-save i HSS Bi-metal M42 stål med 8% kobolt til krævende arbejdsopgaver. Disse save kan skære i forskellige materialer såsom gipsplader, træ, lamineret træ, spånplader, kunststofplader, PVC og metaller. De er særdeles velegnede til rustfrit stål og perfekte til at lave huller til SunFlux indbygningsspot. Med Viking kopbor får du et pålideligt og holdbart værktøj, der kan klare selv de mest udfordrende opgaver.

 

EAN 5710777031873

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Brand

SunFlux